Inschrijfformulier

 

Beste kraamhuurder,

Al vele jaren organiseert Carnavalsvereniging Zet ‘m Op de Luikse Markten in Elst (gld). En na de coronapandemie organiseren wij in 2022 ook weer twee Luikse Markten. Met 250 kramen en ruim 20.000 bezoekers zijn de Luikse Markten Elst een begrip geworden in heel Nederland. In 2022 zullen de Luikse Markten georganiseerd worden op zondag 26 juni en zondag 11 september.

De Luikse Markten zijn markten van antiek, curiosa en allerlei tweedehands spulletjes. Het is dan ook niet toegestaan dat er nieuwe artikelen zoals lingerie, sokken, beddengoed, wenskaarten, sieraden, tassen, riemen, schoenen, speelgoed etc. verkocht worden. Iedereen dient hier rekening mee te houden! Eventueel vindt verwijdering van de standplaats plaats indien wij constateren dat er toch nieuwe artikelen verkocht worden. Dit zonder restitutie van de kraamhuur.

De kraamhuur op de Luikse Markt bedraagt € 47,50 inclusief borg (deze borg bedraagt € 5 en krijgt u aan het einde van de markt retour bij het schoon achterlaten van uw kraam). Indien u ook dit jaar weer op de Luikse Markt Elst wilt staan, dient u dit formulier volledig in te vullen en de te betalen kraamhuur per omgaande over te maken op bankrekening NL24 RABO 0152 7051 71, t.n.v. Commissie Luikse Markt te Elst, onder vermelding van ‘uw inschrijfnaam en woonplaats’ én onder vermelding van de datum van de Luikse Markten waar u wilt staan. Let op, voorgaande markten is gebleken dat men zich inschreef maar de betaling niet of vlak voor de markt uitvoerde. Gezien de vele aanvragen die wij ontvangen is het goed om te weten dat u alleen zeker van uw kraam bent wanneer de betaling ontvangen is! Inschrijvingen worden dus pas definitief wanneer de betaling ontvangen is.

Restitutie van de kraamhuur is niet aan de orde.

Uw aanmelding wordt pas verwerkt zodra wij de totale kraamhuur op onze bankrekening hebben ontvangen (NL24 RABO 0152 7051 71, t.n.v. Commissie Luikse Markt te Elst, onder vermelding van ‘uw inschrijfnaam en woonplaats’ én onder vermelding van de datum van de Luikse Markten). Indien u uw inschrijfnaam en woonplaats niet vermeldt bij de betaling, kan het zijn dat wij uw betaling niet kunnen verwerken en de inschrijving niet definitief kunnen maken. De naam van uw rekeningnummer kan namelijk afwijken van uw inschrijfnaam en het kan zijn dat er meerdere kraamhuurders inschrijven onder dezelfde naam. 

En ook hier geldt: vol = vol.

 

Inschrijfnaam*
E-mailadres*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon/mobiel*
Verkoopwaren en opmerkingen *
Aantal kramen zondag 26 juni 2022 (€47,50 per kraam):
Aantal kramen zondag 11 september 2022 (€47,50 per kraam):

×
<

1

1
&
 

nog:

dagen

©2022 Zet 'm Op | CMS