Batsers en Zet ‘m op zwengelen ut Carnaval aon!

Na de start van het carnaval op de 11e van de 11e, zullen de beide carnavalsverenigingen het seizoen inluiden op zaterdag 12 november. Aanvang 20.11 uur in Het Wapen van Elst onder het motto:  ‘Batsers en Zet ‘m op zwengelen ut Carnaval aon!’

Ook dit jaar zal Prins ‘Mark van ut goeie lève’ weer voorop gaan in de feestvreugde en als hoogheid de scepter zwaaien over Döppertdurp. Mark kampt al geruime tijd met ziekte, waardoor hij in de periode rondom de elfde van de elfde helaas niet in de gelegenheid zal zijn om activiteiten bij te wonen. Hoewel dat betekent dat hij op zaterdag 12 november niet aanwezig kan zijn, willen we deze datum op zijn verzoek zéker niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Na een kort officieel gedeelte verzorgd door de beide presidenten zal deze openingsavond op een ludieke en interactieve manier muzikaal worden ingevuld en staat carnaval en gezelligheid voorop. De perfecte gelegenheid om weer eens met elkaar het glas te heffen en te proosten op het nieuwe carnavalsseizoen en de gezondheid van prins Mark en ons allen. En dat onder het motto van onze dorstlustige hoogheid: Vier ut lève!

Wij kijken er in ieder geval naar uit om jullie allemaal bij deze feestelijke gelegenheid te ontmoeten.